torstai 24. toukokuuta 2012

Turha päivitys

Pakko sanoa että Sunrise Avenue on oikeasti yksi isoimmista bändeistä täällä Belgiassa... Muutama päivä sitten tuli tv:stä niitten stadion keikka jossain ja radiosta tulee joka päivä niitten musiikkia. Minun lisäksi Belgiassa on yksi ihminen, joka käyttää kokoajan aurinkolaseja, eli se laulaja jolle me rakennettiin talo. En vieläkään osaa kirjoittaa hänen nimeään, mutta tietynlaista leijumista on havaittavissa kun hän saapuu työmaalle Audi R8 autollaan, jonka hinta alkaa 202 000 eurosta... Ei siinä mitään, meitä ei hirveästi kiinnosta kelle me tehdään töitä, toisin kuin meidän arkkitehtiä:)

Eilen näin myös julkkiksia, jotka oikeasti kiinnostavat minua, nimittäin Judas Priestin jäbät... Keskellä päivää kun ajettiin Antwerpenin ja Brysselin välissä olevalla valtatiellä tuli vastaan musta bussi, johon oli maalattu tuttu Screaming for vengeance kotka. Kun bussi ajoi lähemmäs, etuikkunalta näkyi "the band" A4 paperi, joten ohiajettaessa olin siis 5m päässä bändistä, jos he ylipäätäänsä olivat sisällä:D Keikkahan oli illalla Antwerpenissä Saxonin kanssa, mutta en jaksanut lähteä. Ensi viikolla tänne saapu Scorpions, mutta samaan aikaan lähden itse Hollantiin festareille (Steel Panther, Anthrax, Slayer jne...).

Jäädyin totaalisesti, kun työmaan ohi ajoi monen kymmenen auton saattue, joka sulki kaikki kadulle vievät tiet. Pian ohi polki pyöräilijöitä, heidän takanaan huoltoautot ja tv-yhtiön autot. Ilmasta kuvaa yksi kamera, vieressä ajaa moottoripyöriä ja lisäksi muutama kamera-auto. Järkytys oli niin iso, etten edes tajunnut hakea kameraa ajoissa. Kyseessä oli siis Ronde van Belgie kilpailu ja 162 kilometrin etappi meni meidän työmaan ohi. Laskeskelin vaan, että paljonko maksaa auton kuorma, kun kyydissä on viisi 4500 euron kilpapolkupyörää:D
Viimesistä viimeset huoltoautot, kun moottiripyörät ovat jo poistuneet kadun laidalta:/
Sunnuntaina Mecheleniin pyöräili kulkue, joka keräsi rahaa syöpää vastaan. Kulkue ajoi 1000km neljässä päivässä, eli kiersi Belgian varmaan kymmenen kertaa... En nähnyt itse pyöräilijöitä, mutta nappasin kuvan kun ihmiset rakensivat lavaa maalialueelle.

Eilen oli minun synttärit, koska viikonloppuna olin reissussa. Täällä kerättiin juuri ensimmäinen mansikkasato, joten sain tuoreen mansikkatäytekakun, ei voi valittaa:P Täällä on ollut +27 kahtena päivänä peräkkäin, joten tänään oli pakko ottaa huppari pois päältä ja antaa käsien grillaantua auringon valossa. Viikonlopuksi on varattu muutaman päivän reissu Luxemburgin pääkaupungissa, olen siellä yötä paikallisessa nuorisohostellissa. Kiinnostaisi vierailla myös lähellä olevassa liittoutuneitten komentopaikassa, josta johdettiin 2. maailmansodan liittoutuneiden hyökkäyksiä Saksaa vastaan.2 kommenttia:

 1. Ai R8 ? Minkä värinen?
  Jos satut joskus näkemään ja pääset kysymään niin kysy siitä Audista että eikö ollut muun värisiä?

  Ota ilmeestä samalla valokuva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkonen, R8 on suunniteltu Lamborghini Gallardon pohjalta, et vois kysyy et eikö riittäny rahat ostaa suoraan Lamborghinia:)

   Huippunopeus vaatimaton 316km/h ja autoa valmistetaan vain muutaman tuhannen kappaleen rajoitettu erä...

   Poista