lauantai 5. toukokuuta 2012

Pitkät päivät täällä

Tänään en kerennytkään kirjoitella mitään kummia, koska työpäivä kesti aamuseitsemästä 18.30 asti. Sen jälkeen kerkesin katsoa yhden erän Suomi-Valko-Venäjä peliä (ja selittää perheelle lätkästä) Youtubesta. Lähdimme Francisin kanssa pyörillä tsekkaamaan reitin Mecheleniin (eli vähän isompaan kaupunkiin vieressä), joka olikin todella hieno paikka! Tutustun Mecheleniin tarkemmin sunnuntaina, joten silloin on luvassa päivittelyä sieltä...

Huomenna lähden kahdeksalta Mechelenin kautta Brysseliin, missä olisi tarkoitus tsekata perusnähtävyydet + vohvelit&ranskalaiset. Hard Rock Cafe Brussels ei ole vielä auki, enkä ole ihan varma kerkeänkö sinne matkan aikana. Ostan varmaan huomenna myös junaliput ensi viikonlopun reissulle Luxemburgiin, mihin olen valmistautunut lukemalla ahkerasti Lonely Planettiä:)

Huomenna on myös veljeni järjestämä oluenjuontitapahtuma, missä maistellaan paikallisten panimoiden tuotteita. Eilen perhe kiersi ympäri koko Belgiaa ostamassa ~300 pulloa erilaisia makuja paikallisilta valmistajilta. Täällä oluenjuonti on vakava asia ja paikalliset ovat tosi tarkkoja mausta.

Yhtenä päivänä vanhempi veli näytti Maciltään videota ja kysyi: eikös tää biisi ole suomalainen? Kyseessä oli Kari Tapion Pitkät päivät täällä, mistäköhän tuokin on tänne eksynyt O.o Selitin kyllä että laulaja kuoli jo, ei enää ikinä niin hirveää musiikkia.


4 kommenttia:

 1. HaHaa, Kari Tapiota :D Tais iskee ihan kympillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Kari Tapion perintö elää yhä vahvana ympäri Eurooppaa...

   Poista
 2. Näytähän nutella kansalle Kari Tapion pojan tuotoksia...varoita ensin ettei mene sämpylä hukkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli nää käyny Apocalyptican keikalla vähän aikaa sitte et suomalainen musiikki on hanskassa

   Poista