tiistai 1. toukokuuta 2012

Perillä!

Täällähän sitä nyt ollaan, täyden kesän keskellä! Köpikseen lento lähti taas ajoissa ja pääsimme jopa vähän etuajassa perille. Minun kohdalle on osunut vain kerran myöhästynyt lento, viime kesänä Espanjaan lähtiessä koneesta oli mennyt moottori rikki (ei onneksi sen pahempaa:D). Kastrupin lentokentällä kävin tsekkaamassa lähtöportin, jonka jälkeen jouduin poistumaan koko kentältä että pääsisin Burger Kingiin. Tsekkailin ulkona hieman maisemia ja pistin saman tien takin reppuun, +20 on ihan mukavaa vaihtelua Suomen säähän:)


Sisältä löysin tutulta paikalta Burger Kingin, ja päätin tilata saman Big King XXL hampurilaisen kuin viime kerralla Kööpenhaminassa. Normaalin Tanskalaisen hinnan (12,50e=87kr hampurilaisesta) jälkeen menin uudestaan turvatarkastuksesta läpi ja jäin odottelemaan lentoa. Harmi kyllä lentokentällä ei ole vieläkään ilmaista WLANia, jonka kyllä olettaisi löytyvän kaikilta lentokentiltä-.-

Lento meni hjuvin, onneksi netistä pystyy nykyään valitsemaan paikat lentokoneesta, olen siis istunut koko matkan ajan nelosrivillä ikkunapaikalla:) Brysselin lentokenttä oli yllättävän pieni ja siellä minua odottikin pomoni. Englanti sujui varsin hyvin ja ajoimme uudella Volkswagenilla tänne Mecheleniin. Brysselin lähialue on näköjään täynnä ristiinrastiin meneviä teitä, kyliä ja metsää, joten paikkojen opettelussa menee hieman normaalia enemmän. Talo on aivan samanlainen kuin kaikissa englantilaisissa sarjoissa, missä talot ovat rakennettu toistensa kylkeen ja niitä erottaa vain korkea tiiliaita. Talo on tyyliin 5m leveä, mutta kolmekerroksinen ja melko iso. Minulla on täysin oma huone, jossa on jopa oma lavuaari ja säilytystilaa. Ikkunasta näkee kaupungin kadulle, mistä ajelee melko paljon autoja. Tv:stä tulee Top Gearia samaan tahtiin kuin briteissäkin, eipä tarvitse enää ladata netistä jaksoja:)

Ruokana on ollut lähinnä sämpylöitä juuston ja nutellan (jes!) kanssa, sokeria käytetään kaikkialla aika paljon enemmän kuin Suomessa:D Perhe on aika jees, mun samanikäinen veli soittaa rumpuja ja vähän vanhempi veli soittaa ammatikseen kitaraa. Nuorempi veli harrastaa vissiin soutamista. En ole kerennyt vielä hirveästi nähdä paikkoja, joten kirjoitan niistä jossain vaiheessa enemmän.

4 kommenttia:

 1. sämpylöitä nutellan kanssa, makuelämys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nutellaa sämpylöiden kanssa, vähän kuin pistäisi suklaalevyn leivän päälle, eli kelpaa minulle varsin hyvin:)

   Poista
 2. Hyvä ettet joutunut soittimista eroon viideksi viikkoa. On kyllä pettymys,jos et joudu muuta kuin Nutellaa syömään. Vähintään makkaraa pitäisi olla sulle aina tyrkyllä. Mutta vielä ehtii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nutellaa joka paikkaan, kelpais varmaan sielläki...

   Poista