torstai 10. toukokuuta 2012

Asian vierestä

Tämä postaus koostuukin muutamista pienemmistä asioista, joista en ole vielä tarinoinut sen enempää. Sen enempää kiertelemättä asiaan:

Koulu

Vierailin tiistaina koulun kanssa yhdellä isolla työmaalla Mechelenissä. Koulu oli varsin erilainen, koska kuri ei ole niinkään tiukkaa kuin Suomen amiskassa. Kun kello soi 08.30 aamulla, kukaan ei tehnyt mitään. Kello soi toisen kerran, ei vieläkään mitään... Lopulta 08.45 opettajat marssivat pihalle ja komensivat oppilaat sisään, toimiihan se noinkin...

Mentiin torin lähellä sijaitsevalle kerrostalotyömaalle, jossa paikallisen megayhtiön inssit pitivät meille kierroksen ja näyttivät pari videota.
Outoa pitää valkoista kypärää... (if u know what I mean...)

Ja kaikki tiilillä vaan:)
Poliisi

Viime viikolla työmaan viereen ajoi neljä sivari Audia ja muutama poliisiauto tutkimaan jotain taloa, lauantaina sama operaatio oli käynnissä toisessa talossa kun ajoimme työmaan ohi. Eilen työmaan ohi juoksi maahanmuuttajia ja jonkin ajan kuluttua poliisit tulivat perässä...  Muutama ulkomaalainen on siis ryöstellyt taloja sillä kadulla, missä työmaa sijaitsee ja poliisi on aina askeleen perässä. Eilen poliisit kävivät tonkimassa työmaatakin ryöstösaaliin toivossa, mutta mitään erikoista ei tietenkään löytynyt.

Työ

Töissä ensimmäisen kerroksen muuraukset on tehty ja ontelolaatat asennettu välikatoksi, huomenna on vuorossa lattian valu. Olen päässyt tekemään hommia, joita Suomessa ei välttämättä saa tehdä ja työporukka on varsin mukava. Mm. parikymmenmetrinen torninosturi ja Suomessa erikoisfirmojen hommiin kuuluva yli 50cm halkaisijaltaan olevien reikien poraus on täällä mahdollista.

Sää

Maanantaina otin perinteisen alkukesän rusketuksen ja nyt loppuviikon olen saanut kuoria ihoa pois:D Tällä hetkellä olen töissä kokoajan huppari + huppu päässä, koska sää on joko auringonpaiste tai rankkasade. Sain myös käyttööni suojalasit aurinkolasien linsseillä, koska ontelolaattoja asentaessa pitää kokoajan tihrustella taivaalle ja katsoa missä nosturi on menossa.

Reissut

Tällä hetkellä liput varattu Saksaan, Ranskaan, Luxemburgiin, Hollantiin, Ypresiin, Antwerpeniin ja Waterloohon... Tekemistä siis riittää ja viikonloppuina kannattaa seurata blogia erityisen tarkasti.

Muuta

Suomen pelejä on kiva seurata utubesta, Top Gearin uudet jaksot tulevat maanantaina klo 21.00, ruoka on erilaista mutta varsin hyvää. Mun talossa ranskalaiset tehdään itse ja sitten ne keitetään rasvassa jne. ja tuloksen voitte varmaan arvata:P
The Dictator tulee elokuvateattereihin ensi keskiviikkona, joten se pitää varmaan käydä tsekkaamassa. Tic Taceja on täällä muitakin makuja kuin minttua ja appelsiinia, myös Lion patukoita löytyy:)

2 kommenttia:

  1. Joo paitsi pelit tulee youtubesta puol tuntia myöhässä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai, mtv3:n pitää saada enemmän rahaa:)

      Poista