tiistai 22. toukokuuta 2012

Arkea

Sunnuntai 20.5 

Aamulla heräsin innoissani päivään jolloin piti käydä holokaustimuseossa ja Fort Liezele linnakkeessa. Aamupalan jälkeen poljin kymmenen kilometriä museolle, mutta koko talo oli huputettu ja käynnissä on iso remontti. Tähän asti remontissa ovat olleet sotamuseo Brysselissä, 1. maailmansodan museo Ypresissä, holokaustimuseo Mechelenissä ja mitä vielä:D Ihan hyvähän se on, että paikat pidetään kunnossa, harmi vaan että kaikki pitää tehdä juuri nyt. Poljin takaisin kotiin syömään ja päätin jäädä vain katsomaan Suomen peliä, koska Fort Liezeleen on täsmälleen sama matka kuin Mecheleniin, mutta täysin eri suuntaan.

Illalla päätin, että kun lähden ensi viikolla Hollantiin Fortarock festivaaleille, käyn samalla Amsterdamissa tsekkaamassa Anne Frank museon. Nijmegenissä ei ole majoitusta tarjolla, joten yöpyminen damissa on kätevämpää.

Maanantai 21.5 

Töihin tuttuun tapaan klo. 7.00. Meidän työmaa onkin tältä osin valmis, koska loput seinät ovat ikkunaseiniä ja kirvesmies rakentelee loput talosta. Seuraava työmaa on kolmekerroksinen apteekki vähän kauempana, tällä hetkellä valmiina on iso kellari, johon muurataan väliseiniä. Työmaa on vilkkaan kadun varrella, joten pitää olla melko varovainen nosturin ja materiaalien kanssa. Vanhalla työmaalla onkin riittänyt tavaroiden kuormaamista ja pois viemistä, uusi työmaa on onneksi jo "kalustettu"


Tiistai 22.5

Pomoni vei eilen iPhonensa akun vaihtoon jollekkin paikalliselle ekspertille, mutta tänään kapula ei toiminutkaan. Päivällä päästiin siis ostoksille ostamaan sijaiskännykkä, Nokian halppismalli ofc. Koska yrityksellä on viisi työmaata käynnissä, olin tänään aamulla uudella työmaalla apteekissa ja päivällä sitten olin viimeistelemässä vanhaa työmaata. Eilen petyin pahasti kun illalla ei tullutkaan Top Gearin uusia jaksoja, vaan dokkari Ayrton Sennasta. Dokkari oli kuitenkin varsin hyvä, joten ei niin paha asia jälkikäteen. Viime viikolla Slash oli kilpailemassa TG:ssä hienolla Kia:n perheautolla ja jakson lopussa Slash soitti vielä ohjelman tunnarinkin. Noh, ensi viikolla sitten Top Gearia, tänään olen lähinnä tehnyt kouluhommia ja valmistellut viikonlopun Luxemburgin kahden päivän reissua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti