maanantai 30. huhtikuuta 2012

Playoff huumaa

Aamulla olikin lento jo kuuden aikaan Kuopiosta Hki-Vantaalle, enkä muuten varmaan ikinä totu Rissalan kiitoradan lyhyyteen... Viereiseltä portilta oli vielä lähdössä ihmisiä Espanjaan samanlaisella ~50 ihmisen sardiinipurkilla kuin minä, mahtaa olla mukava lento-.-

Helsinki-Vantaalta sain laukkuni ekana hihnalta ja vein sen (6e perus turisteilta rahat pois hintaiseen) matkalaukkusäilytykseen. Aikaa seuraavaan lentoon oli reilut 5h joten päätin lähteä lentokenttähotellien ilmaisella bussilla Jumboon, josta sitten koitin normaaliin tapaan metsästää Ferrari vaatteita, tosin turhaan tälläkin kertaa. Ostin patongin evääksi ja lähdin optikolle säädättämään Ray Baneja, jossa optikko kehui nenääni joko epämuodostuneeksi tai hieman murtuneeksi, thänks! Lasit saatiin kuitenkin säädettyä kuntoon ja lähdin bussilla takaisin lentokentälle.

Lentokentällä yritin löytää Starbucksia, mutta eipä sitä näköjään ole vielä avattu. Lentokenttä oli täynnä jääkiekon MM-kisat kamaa, ja sinne oli myös perustettu Leijona fanikauppa:
Yritin lähteä katsomaan Philadelphia Flyersin ja New Jersey Devilsin välistä NHL matsia, mutta ilkeä tarjoilija ei päästänyt minua sporttibaariin sisälle. Otin siis patongin esille, ostin automaatista limpparin ja perustin kisastudion lentokentän portaille, mistä minulla oli lähes eturivin paikat otteluun:
Ottelu näkyi siis tuosta ylänurkassa olevasta postimerkin kokoisesta televisiosta, joten tunnelma oli korkealla. Onneksi sentään Timonen pääsi pisteillä ja Flyers vei voiton kotiin. Playoff tunnelma taisi olla liikaa yhdelle miehelle, jonka sydän pysähtyi tuolla baarissa. Eipä kauaa kestänyt, kun n. 6 lääkäriä ja poliisia pyöri miehen ympärillä ja koko baari tuijotti taustalla peittäen minun näkökenttäni tv:lle.

40min päästä lähteekin lento kohti Kööpenhaminaa, joten voisi kai tässä vähitellen lähteä kohti porttia, heips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti