keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Hyväksy käyttöehdot ennen jatkamista

Dodii, nyt sitä sitten ollaan siinä pisteessä että tein oman blogin... Päätös syntyi osittain velvoitteesta (koulun puolesta muutama ihminen toivoi jonkinlaista päiväkirjaa), mutta myös ihan yleisestä kiinnostuksesta. Pienempänä tuli kirjoitettua jonkinlaisia matkakertomuksia ulkomaanreissuilta, joten kokeillaanpa tällä kertaa tälläistä tyyliä.

Maanantaina 30. huhtikuuta olisi siis lähtö kohti Belgiaa, matkan tarkoituksena ammattikoulun työharjoittelu. Lukuvuoden alussa avautui tilaisuus saada stipendi koululta ulkomaan reissua varten, joten työmaalla kehkeytyi pikainen päätös lähteä kohti Belgiaa, jossa en ole vielä ennen käynyt. Ulkomailla on tullut muuten jonkin verran käytyä (vajaa parikymmentä maata tällä hetkellä) ja viime vuonna olin amiskan mukana Tanskassa rakentelemassa grillimajaa paikallisella koululla Århusissa.

Matkasta ei ole oikeastaan muuta tietoa, kuin että menen töihin pieneen rakennusfirmaan, joka tekee lähinnä kivitaloja ja muuraushommia. Majoitukseksi valitsin perheen, jotta saisin paikan päälläkin jonkinlaista apua (+ saan perheeltä käyttööni polkupyörän:D). Työpaikka on Mechelenissä, josta on Belgian suurimpiin kaupunkeihin Brysseliin ja Antwerpeniin n. 10km matka.

Koitin katsoa googlesta jotain hienoa kuvaa Mechelenistä, mutta tuloksissa on kuvia vain samasta kivikasasta, joten pistän kuvan kauniista Belgialaisista vohveleista:


2 kommenttia:

 1. Hienoa lukea matkastasi Sami! Onko suunnitteilla jonkinlaisia retkiä matkan varrelle?

  T. Jari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se Belgia sen verran pieni maa et kyl tos samalla vois kiertää myös naapurimaat Ranska, Saksa, Hollanti + kärpäsenpaska Luxemburg. Tietty myös pari keskitysleirii ja Waterloon taistelupaikka on ihan jees.

   Poista