lauantai 28. huhtikuuta 2012

The hardest part is packing

Nyt tulee se perinteinen pakkauspaniikkikirjoitus. Tai no ei tulekaan, pakkaaminen olikin yllättävävän helppoo. Toinen lentolaukku täyttyi melko nopeasti ja toisen jätin melkein tyhjäksi joten kentällä kannan mukana periaatteessa tyhjää käsimatkatavaralaukkua. Tulomatkalla voi sitten tuoda mukana melkein 10kg tuliaisia, saa nähdä mitä löytyy...

Perheelle (josta en vieläkään tiedä periaatteessa mitään) on suklaata, salmiakkia ja joku Muumi koristehökötys, jonka käyttötarkoitusta en ole vielä ihan hiffannut. Mukana kulkee myös 3kg painava 900-sivuinen Kolmas Valtakunta kirja, joka pitäisi toukokuun aikana kahlata läpi koulun tietokirjadiplomia varten.

Lennoista sen verran, että maanantaina pitäisi ehtiä 06.00 lähtevälle lennolle Kuopiosta Helsinki-Vantaalle. Lentokentällä onkin sitten aikaa kuusi tuntia, joten lähden varmaan kiertelemään Jumboa (ja testaamaan Chicosin uutta ruokalistaa) muutaman kilometrin päähän. Lentoja olisi löytynyt Riikan, Arlandan ja Köpiksen kautta, joten valinta oli helppo: Kastrupin lentokentällä on Burger King. Matkan yksi tavoitteista on päästä puolen vuoden tauon jälkeen TGI Fridaysiin ja Burger Kingiin, mutta koska Belgiassa ei taida olla TGI Fridayssiä ollenkaan, pitää jossain vaiheessa pitää hipsiä Ranskan rajan yli Lilleen ja käydä siellä. Noniin ja takaisin yläkertaan, eli Kööpenhaminassa on välilasku ja illalla sitten Brysselin lentokentälle, missä jonkun pitäisi olla vastassa.

Eilen juhlittiin mun 18v synttäreitä kavereitten kesken ja huomenna onkin sitten pienet sukujuhlat, joiden jälkeen on viimeinen sunnuntai säbä muutamaan kuukauteen. Ja minähän täytän 18 oikeasti vasta toukokuun 19. päivä, joten ei tässä oikeasti mitään aikuisia vielä olla :) Mutta nyt jännäämään Washington Capitalsin ensimmäistä playoff peliä New York Rangersia vastaan, öitä!

2 kommenttia:

 1. No ensimmäisen kerran kuulen että reitti tehdään ruokapaikkojen mukaan :D mutta missäs Ikeat ja lihapullat ?

  Jouni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean lihapullat voisi järjestyä paluumatkalla, kun välilento on Tukholman kautta:)

   Poista